Archive for maj 2011

Familjen är ivägskickad, kläderna utvalda, skorna snörade, extra-koppen kaffe intagen. En dryg timme tills det är dags att cykla iväg till starten. Hm… jo, vänta… Japp, det är lite tävlingsnerver ändå. Egentligen har jag varit väldigt befriad ifrån detta sista tiden. Sen Elving har mitt tävlingsmardrömmande gått ner, antagligen beroende på mer regelbundna sov-tider. Jag har förr om åren drömt de klassiska sakerna som ”Jag är i fel land och starten gick för en timme sen, och dessutom är jag naken”. Inte helt ovanliga teman, Ullis i klubben är också drabbad tex., men inget sånt nu alltså. Sov tillåmed gott inatt. Vaknade aningen tidigt och löste jobb-problem i huvudet istället (finns många sorters stress att välja på nuförtiden, motionslopp är triviala i sammanhanget).
Read the rest of this entry »

Det blev ingen start i Lerumsloppet. Löpningen är på bättringsvägen, men inte helt problemfri ännu. Istället körde jag tränings-tävling med klubben i Fjärås istället. En sprint (750m simning, 20km cykel, 5km löp) där simningen gjordes i bassäng (25m) och tiden för T1 togs med start som om man kom från vattnet (barfota, kall etc.).

Startfältet var rätt så absurt. Ted Ås (IM-bästa 8.28, 2 SM-vinster), Johan Lundin (8.40, 3a på SM), Carl Brümmer (9.03, 6a på SM), Oscar Olsson (9.15, 13e på SM), Torbjörn Wolffram (9.21, 10a på SM), samt Göran Hilmersson (9.38, 22a på SM).
Read the rest of this entry »