Fru Arnström är ordentligt inne på mkt av det Mark Sisson snackar om. Hon är inte ensam. Min polare Ashkan är det också. Colting är ju den förste någorlunda kända primalen i Sverige, hans polare Jojje är kanske den mest vokale i tränings-blog-Sverige just nu. Och nu har Johan Lundin gjort comeback, persat på HIM-distansen, och tydligen bytt ostmackorna mot ägg & bacon.

En månad utan träning har visat för mig att jag är dålig på att hantera min kropp i ngt slags stabilt läge. Det behövs nya principer, och idag sätter Mark igång med en 30-day challenge. Första steget är att tala om att man tänker ta sig an utmaningen. So here goes!

4 Responses to “Primal Challenge”

 • Maria:

  Lycka till!

 • Ny cykel och nya kostvanor, Lycka till…
  Du kommer bli ”farlig” till nästa säsong.

  /Ash

 • Gunnar G:

  Det är väl en fördel att ha samma kosthållning inom familjen, men nybakta honungsbröd på rågsurdeg är ju såå gott.

 • Marianne:

  Hej Erik — Jag såg vad du skrev på MDA om Primal Challenge och nu blir jag din fjärde läsaren =) Jag är en gammal amerikansk tant(61 snart–oj!)som bodde i Sverige för många år sen och nu lever så Primal som möjligt. Inga triathalons för mig nuförtiden (inga förrut heller faktiskt…) men med hjälp av Primal Fitness blir det en half marathon om några veckor. Vad roligt att det finns svenskar som är med på MDA. Lyssna till Fru A — hon har rätt!