Det är lite kul att kolla statistiken för bloggen. Av de som inte är familj och kollar regelbundet kan man se att folk för det mesta är ute efter träningsprogram för triathlon, eller recept på runekakor. En del sökningar på mazariner är det också. Mitt främsta inlägg om mazariner, här, är nog det som drar till sig flest positiva kommentarer också.

Här är tre från den senaste veckan:
”Can I just say what a relief to discover someone who truly knows what theyre talking about on the internet. You genuinely know how to bring an trouble to light and make it important. More folks need to read this and realize this side with the story. I cant think youre not more well-known simply because you genuinely have the gift.”
”good post, added you to my RSS reader. FeedBurner likes you”
”Fantastic post, I really look forward to updates from you.”

Dessa kommentarer kommer jag naturligtvis ta med i nästa revision av mitt CV.

Comments are closed.