Giro Advantage

Nu blir kanske Per nöjd till slut

Google lanserade sin +1-grej lagom till det var dags för mig, så vi kör en repeat på förra årets sammanfattning.

Det gångna levnadsåret började med ett rejält löpfokus. Jag persade först min 8k-runda, sen min 5k-runda, sen 10k landsväg på tävling. Jag tänkte jag skulle persa även halvmaran, men i hettan missade jag med 48s.

Sen cyklade jag en del (om än inte tillräckligt kanske), bl.a. till Varberg med fru Arnström över midsommarafton, där vi firade att vi väntade barn igen. Graviditeten gick helt smärtfritt, och så nästan förlossningen också. Den 21e februari blev jag pappa till Elving.

Annars var ju träningsmålet för året Kalmar Triathlon, där Järnmannen klarades av på en hyfsad tid. När jag skulle fortsätta springa efteråt så blev jag dock skadad igen. En ny attack av löparknä, som blev märkligt efterhängsen.

Förra året trodde jag att jag var på väg bort från SAS-projektet på jobbet, och det blev sant under sommaren. Jag började som systemarkitekt i Swiss-projektet, ett väldigt känsligt projekt då Swiss är den enda kund vi ngn gång förlorat, och vi verkligen behövde en ”seger”, efter en rad problematiska projekt. Det gick bra, mycket tack vare två riktigt kompetenta medarbetare, så vi kunde leverera första halvan enligt tidplan, under budget. Vad det sätter för orealistiska förväntningar på andra halvan återstår att se.

Sammanfattningsvis ett år fullt jämbördigt med det 32:a, tillåmed lite bättre, om man värderar barn högre än bröllop. Det 34:e året kommer få stora problem att matcha…

Comments are closed.