Jag fyllde visst år igen, så det är dags för den årliga sammanfattningen. Tredje året i rad, börjar likna kontinuitet!
Mitt 34e levnadsår lyckades som väntat inte toppa det föregående, men helt åt skogen gick det inte ändå.

Jobbmässigt hände inget avgörande, mitt projekt rullade på. Blev uppgraderad en nivå, men projektet blev försenat så att det inte gick i produktion enligt plan. Hösten och vintern präglades av väldigt mycket sjukdom, vilket ökade stressen, vilket gjorde mig sjukare. Försökte balansera deltidsjobb med föräldraledighet och träning, det var inte helt lyckat, men kändes som det minst dåliga alternativet.

Träningsmässigt började det med löparknä-problem, som egentligen inte släppte förens framåt sommaren. Lyckades dock sätta pb på Göteborgsvarvet, fast med rejäla smärtor.
Kalmar blev ett stort misslyckande, med cykelhaveri efter 20km. I efterhand var det nog tur, jag var inte i skick att springa en mara då.
Slutade helt cykla och simma efter Kalmar, men tog tag i löpningen och persade både 5km och 10000m.
Bestämde mig till slut för en ny satsning på Ironman, väl medveten om att det mycket väl kan vara sista gången på överskådlig tid.

Det huvudsakliga temat för året var annars föräldraskap, särskilt från hösten då jag började vara pappaledig på deltid. Att vara med Elving när han med entusiasm tar sig an alla nya färdigheter han ska lära sig får alla personliga rekord och jobbproblem att blekna.
Elving började ställa sig upp tidigt, men hade vid 1 inte börjat gå själv. Då var mina föräldrar på besök och bestämde sig för att det var dags och började träna honom, och en vecka senare gick han! Det är vi som håller tillbaka honom.

Nästa år? Ingen aning.

Comments are closed.